Монтаж і обладнання холодильно-компресорних машин і установок

"Консервування"

Навчальний заклад відновлює прийом студентів у 2013 році для  підготовки фахівців  на базі 9 класів за спеціальністю 5.05170102 «Консервування», які можуть працювати  в галузях харчової промисловості по виробництву:

- м'ясних страв, напівфабрикатів, м'ясних і м'ясорослинних консервів;

- переробці та консервуванню овочів, фруктів, фруктових та овочевих соків;

- продуктів для дитячого і дієтичного харчування;

- молочних консервів та сухих молочних продуктів;

- кави і замінників кави;

- харчових концентратів.

 


      

   По закінченню навчання випускники здатні виконувати професійну роботу технолога, техніка, керівника малого підприємства, начальника зміни або виробничої дільниці малого підприємства, інспектора комітету по захисту прав споживачів, техніка-лаборанта.

         Випускники коледжу продовжують навчання на денній та заочній формі за скороченим терміном (з ІІІ курсу) у Київському національному університеті харчових технологій або на  заочній формі за скороченим терміном у Кам'янець-Подільському регіональному навчально-науковому центрі НУХТ.