Монтаж і обладнання холодильно-компресорних машин і установок
"Консервування"
Навчальний заклад відновлює прийом студентів у 2013 році для підготовки фахівців на базі 9 класів за спеціальністю 5.05170102 «Консервування», які можуть працювати в галузях харчової промисловості по виробництву:
- м'ясних страв, напівфабрикатів, м'ясних і м'ясорослинних консервів;
- переробці та консервуванню овочів, фруктів, фруктових та овочевих соків;
- продуктів для дитячого і дієтичного харчування;
- молочних консервів та сухих молочних продуктів;
- кави і замінників кави;
- харчових концентратів.
По закінченню навчання випускники здатні виконувати професійну роботу технолога, техніка, керівника малого підприємства, начальника зміни або виробничої дільниці малого підприємства, інспектора комітету по захисту прав споживачів, техніка-лаборанта.
Випускники коледжу продовжують навчання на денній та заочній формі за скороченим терміном (з ІІІ курсу) у Київському національному університеті харчових технологій або на заочній формі за скороченим терміном у Кам'янець-Подільському регіональному навчально-науковому центрі НУХТ.