Виробництво харчової продукції

 

     Молодший спеціаліст зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» отримує неповну вищу освіту і кваліфікацію техніка-технолога з виробництва харчової продукції і може працювати на посаді технолога в їдальнях, кафе, ресторанах, барах та інших закладах харчування громадян.

     Навчальний план студентів охоплює цикл гуманітарних та соціально-економічних дисциплін, природничо-наукових дисциплін ( хімічні дисципліни, технічне креслення, процеси і апарати харчових виробництв, комп’ютерна техніка та інше) і дисципліни професійної та практичної підготовки (технологія приготування їжі, контроль якості продуктів, товарознавство харчових продуктів, організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства, торгівельно-технологічне обладнання та інші).

     Студенти проходять навчальну, технологічну та переддипломну практики протягом яких набувають кваліфікацію кухаря, офіціанта, технолога. Загальний обсяг практики 32 тижні.

     Тривалість навчання в коледжі на базі загальної середньої освіти – 3 роки 6 місяців.

Випускники можуть продовжувати навчання в Національному університеті харчових технологій для здобуття базової вищої освіти зі скороченим терміном навчання.